Etusivu > Kuukauden peli


Reactoonz kolikkopeli

Kaikki seuraajat varmasti tietävät että Reactoonz kolikkopeli on Gargamiehen ylivoimainen suosikki. Tämä peli on syynä tämän sivuston ja Gargamiehen twitch kanavan syntyyn ja suosioon. Reactoonz kolikkopelistä on napattu monet hauskat bonuspelit, hulluja voittoja mutta myös isoja tappioputkia.

Peli pohjautuu Play n Gon jo vuosia sitten julkaisemaan Energoonz -peliin, joka vauhditti Play n Gon kasvua yhdeksi suosituimmista pelistudioista. Jos et ole vielä kokeillut Reactoonz kolikkopelin edeltäjää, kannattaa käydä kokeilemassa mistä kaikki sai alkunsa.

Reactoonz kolikkopeli on päivitetty versio Energoonzista. Kokemuksista on otettu opiksi ja peliä kehitettäessä on vanhasta versiosta napattu niin sanotusti parhaat päältä. Reactoonzissa on käytössä laajempi 7x7 ikonin ruudukko vanhan 5x5 sijaan. Tämä lisää pelin varianssia ja kasvattaa voittojen kokoa - mitä tietysti rakastamme.

Pelissä on hurja määrä eri toimintoja, jotka lisäävät pelin mielekkyyttä. Reactoonz kolikkopeli ei ikinä käy tylsäksi. Tylsyyttä pitää loitolla myös Reactoonz palautusprosentti, joka yltää ihan kolikkopelien kärkikastiin.

Reactoonz bonuspeli on Gargamiehen mielestä yksi kolikkopelien hauskimmista ja siihen palataan vielä myöhemmin tässä artikkelissa. Ensin on aika esitellä Reactoonz palautusprosentti ja muut tekniset tiedot.

Reactoonz palautusprosentti ja tekniset tiedot:

-Reactoonz palautusprosentti pelaajalle: 96,51%
-Kolikkopeli julkaistu: Lokakuussa 2017
-Pelin kehittäjä: Play'n GO
-Reactoonz varianssi: Korkea
-Min/Max panos: 0.20€ / 100€
-Maksimivoitto pyöräytyksellä: 457,000€
-Reactoonzin teema: AvaruusoliotReactoonz palautusprosentti on 96,51%, mitä voidaan pitää anteliaana. Tämä yhdessä kolikkopelin korkean varianssin kanssa mahdollistaa suuret voitot pelaajalle. Reactoonzissa jännitystä riittää, sillä ikinä ei tiedä milloin osuu seuraava megavoitto.

Play’n Gon Reactoonzissa on avaruusaiheinen teema hauskoilla Garga hahmoilla höystettynä. Peli on optimoitu toimimaan myös pienillä näytöillä, joten sama pelikokemus säilyy myös mobiililaitteellasi missä tahansa liikutkin.

Reactoonzissa ei ole varsinaisia ilmaiskierroksia, mutta pelissä on tuhoutuvat symbolit ominaisuus, jonka myötä voittavat ikonit tuhoutuvat ruudukolta, ja niiden tilalle putoaa uusia. Pelaaja pääsee usein nauttimaan useista ylimääräisistä voitoista yksittäisen pyöräytyksen aikana.

Pelikierros jatkuu niin kauan kuin voittoja satelee. Hyvä Reactoonz palautusprosentti takaa sen, että tämä ei ole pelkkää puhetta, vaan voittoja todellakin tippuu usein moniakin kertoja perätysten. Peli maksaa voittoja, kun 5 tai useampaa iconia kohtaa perätysten joko vaaka tai pystytasossa.Reactoonz bonuspeli

Kolikkopelin tavalliset pelikierrokset maksavat hyvin maltillisia summia ja voitot suorastaan räjähtävät käsiin kun Reactoonz bonuspeli alkaa. Tavoitteena on saada mahdollisimman pitkä voittojen ketjureaktio ja näin aktivoida jokin Reactoonz bonuspelin toiminnoista, kuten ylimääräisiä wildeja, arvokkaampia iconeja tai tuplatut voitot.

Kun pyörität kolikkopeliä ja nappaat voittoja, keräät samalla voimaa suuren Gargahahmon Power mittariin. Kun mittari täyttyy, Reactoonz bonuspeli aktivoituu. Kolikkopelin ideana on aktivoida suurin mahdollinen bonuspeli - Gargatoon toiminto. Se on avain Reactoonz bonuspelin suurimpiin megavoittoihin. Gargatoon toiminto aktivoituu harvemmin, mutta se maksaa sitäkin paremmin.

Gargantoon toiminnon aikana Reactoonz bonuspelin kaikki ominaisuudet aktivoituvat samanaikaisesti. Tällöin voit olla varma että rahaa ropisee. Gargamiehen parhaat voitot Gargatoon toiminnon aikana on yli 100x panos. Tämä bonuspeli on pakko kokea itse.Reactoonz bonuspelin ominaisuuksia:


Implosion: Muuttaa sattumanvaraisesti ruudukosta 3-6 symbolia Wild symboleiksi
Muutos: Peli valitsee sattumanvaraisesti pieniarvoisen symbolin ja muuttaa kaikki vastaavat symbolit toiseksi (mahdollisesti arvokkaiksi) symboliksi.
Räjäytys: Tuhoaa kaikki yksisilmäiset (vähän maksavat) symbolit.
Leikkaus: Wild symboli ilmestyy ruudukon keskelle ja ruudukkoon leikkaantuu kaksi riviä, joihin muodostuu jono samanlaisista symboleista.
Gargatoon: Reactoonz bonuspeli sekoaa täydellisesti ja kaikki yllämainitut ominaisuudet aktivoituvat samanaikaisesti.

Kuten Reactoonz bonuspelin ominaisuuksista käy ilmi, tässä pelissä sattuu ja tapahtuu. Kaikkia toimintoja on vaikea selittää, joten ne pitää kokeilla itse. Voit pelata Reactoonz kolikkopeliä myös ilmaiseksi leikkirahalla ja tutustua näin Reactoonz bonuspeliin ilman riskiä. Katso myös Gargamiehen parhaat hetket Reactoonz kolikkopelissä Youtube videopätkiltä.Reactoonz kolikkopeli:


Plussaa:
Reactoonz palautusprosentti huippuluokkaa
Iso varianssi -> Mahdollisuus isoon voittoon
Monipuolinen ja arvokas Reactoonz bonuspeli
Tuhoutuvat iconit mahdollistaa ilmaisia pyöräytyksiä

Miinusta:
Iso varianssi tarkoittaa myös isoja tappioputkia, kun huono tuuri osuu kohdalle

Muuta:
Pelissä ei ole ollenkaan progressiivista jättipottia
Gargatoon bonusominaisuus on yksi kolikkopelien parhaiten maksavista